Редактор: e-mail: Кадър бТВИма един важен аспект, който трябва да го кажем

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВИма един важен аспект, който трябва да го кажем
Коментари Харесай

Карадимов: 2,5 милиона избиратели, които гласуват и 100 000 гласа купени, могат да решат управлението на страната

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Има един значим аспект, който би трябвало да го кажем един ден преди самите избори. По-ниската изборна интензивност повишава внезапно цената на купения и корпоративния избор. 2,5 милиона гласоподаватели, които гласоподават и 100 000 гласа купени, които нощес си направих труда да счете, това са 4 %. 4-те % могат да решат ръководството на страната.

Това сподели политическият анализатор Росен Карадимов в „ Тази заран “ по бТВ.

Тук няма подозрение, че този феномен корпоративен и платен избор е на разположение, в какви мащаби и по какъв начин съотвените служби и органи могат да си кажат думата. Хората би трябвало да знаят, че в случай че не излязат да гласоподават, точно този избор, който на всичко от горната страна е относително проведен и консолидиран, може да очертае политическото бъдеще на страната през идващите четири години, добави Карадимов.

И от тази позиция като жител апелът ми към всички е да гласоподават, тъй като това е единственият метод да стигнем до относително обективен резултат, който отразява някакво политическото виждане на българина, тъй че този, който поеме властта след изборите, да има политическата легитимност, публичната, сподели още Росен Карадимов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР